Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Tekenfund! Ma 3 december: In Actie!


Beste ouders/verzorgers van KBS de Meander,

U heeft het vast al gelezen in het Meandernieuws en in de folder die de leerlingen mee naar huis gekregen hebben: Vorige week hebben de kinderen heel hard hun best gedaan op prachtige kunstwerken. Dit is voor de Tekenfund actie die we houden voor het goede doel ‘Stichting Jarige Job’.

A.S. maandag gaan de persoonlijke folders mee naar huis en kan de verkoop starten. We gaan wel volledig met de tijd mee, want verkopen kan alleen via de webshop. Op de folder staat uitgelegd hoe u daarin komt. Het is belangrijk dat er minimaal 3 e-mailadressen ingevoerd worden om verkoopfolders rond te sturen, want anders gaat de webshop niet open. Uw kind heeft daarom uw hulp nodig. Activeer bij voorkeur de webshop al meteen op maandag 3 december, want op vrijdag 7 december om 23:59 sluiten de webshops al! Wellicht op een gezellige pakjesavond of ander sintmoment dat de leerlingen hun verkooptalenten in de strijd kunnen gooien..?

Belangrijk: De actie loopt via Tekenfund en deze stichting verzorgt het drukken van de folders en bestelde artikelen. De Meander is dus niet aansprakelijk voor de kwaliteit van de producten. Wij staan garant voor het feit dat alle producten bij de kinderen terecht komen, maar hoe de broodtrommel er na 20 keer wassen eruit ziet, kunnen wij helaas ook niet voorspellen.

We hopen op een mooie opbrengst voor het prachtige goede doel ‘stichting jarige job’. Alvast bedankt voor uw medewerking en steun!

Met vriendelijke groet, Werkgroep Kerst
Media
  • Imagedd32432453ce47219f3aaa78311913d6