Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Kamp Groep 8

Het schoolkamp was superleuk!!

Het programma was rijk gevuld met allemaal leuke spellen. We gingen als eerst met de auto naar de dropping plek en toen moesten we met behulp van foto’s en andere dingen de weg vinden naar het kamphuis. Toen we daar waren gingen we eventjes buitenspelen en daarna gingen we de kamers inrichten en de vlag hijsen. Natuurlijk hebben we ook geluncht. Na het lunchen gingen we het bos in om levend stratego te spelen. Toen we weer terug op het kamp waren gingen we de Big Challenge doen. We aten in de avond pasta en daarna was het kampvuur, waar we allemaal leuke liedjes zongen... na het kampvuur gingen we de spooktocht lopen en na de spooktocht gingen we naar bed. Dat was dag 1, je ziet dat het heel vol was en dat we veel gedaan hebben!

Bij dag 2 was het ook leuk! We gingen eerst ontbijten en daarna het circuit doen, in het circuit zaten 3 dingen: dansen, appelflappen bakken en cluedo! Na dat circuit gingen we broodje knakworst eten en daarna was zeskamp. We aten in de avond friet en daarna was gala en casino-avond! Daarna moesten we slapen!

Op dag 3 gingen we als eerst ontbijten en daarna Expeditie Robinson doen. Daarna gingen we lunchen en toen was keuzemiddag. Je kon kiezen uit: voetballen, knopen en bouwplaat. Voetbal ging niet door, omdat het regende, en daarom mocht die groep een film kijken. We aten in de avond Mexicaans en toen was bonte-avond en disco. De volgende ochtend gingen we ontbijten en daarna alles inpakken en opruimen. Daarna gingen we zwemmen en toen kwamen al onze ouders ons ophalen en toen was kamp voorbij!!!!!!!! Het was een heel leuk kamp en we hebben het echt naar ons zin gehad!!!!!!

Geschreven door: Liz Vermeulen
Groep: 8B
Media
  • 20180326_133940.jpg
  • IMG_E3603.JPG
  • IMG_E3662.JPG