Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Oosterhoutse Sportweek

Judo

We heben un rontje gerenet en we heben een judo koprol gedaan. we moesten in en uit springen toen
Moesten we elkaar op de gront gojen , op en nir renen en iederen vont  het leuk!
Alexander en Maud - groep 3a

Beachhandbal

We zijn vrijdag gaan beach handballen met onze klas. Wij vonden het erg leuk. We hebben verschillende dingen gedaan. We gingen een partijtje spelen, overgooien, nog een partijtje alleen dan moest je de bal in het zand drukken. Ook moesten we tegenover elkaar gaan staan en dan 3 stappen zetten en dan een pirouette maken. Het was top!
Aina & Marloes (groep 5/6b)

Honkbal

Groep 8a is gaan honkballen bij Twins. Daar mochten we rennen, vangen en slaan. We hebben les gehad van Sam. Sam was een professioneel honkballer in Amerika maar door een blessure moest hij herstellen en beginnen bij een wat lager level en is hij gevraagd door Twins om daar te komen spelen. Na afloop had ik (Jamie) nog een honkbal met handtekening gehad van hem. Oftewel een geweldige ochtend hebben we gehad!!
Jamie – groep 8a

Beachvolleybal

We gingen op de fiets naar het beachvolleybalveld. Was een leuk ritje.
We hadden een heerlijk weertje dus de flessen water gingen mee. We hebben veel gedaan. Geleerd wat onderhands, bovenhands spelen is en ook nog ons uit kunnen leven op het smashen.
Gelukkig was er vaak pauze om water te drinken. We vonden het best zwaar om door het zand te ploegen maar wel leuk om er een duik in te nemen om de bal te vangen. Het was super leuk om te doen.
Groep 8B

Media
  • nsw-voorclubs.png