Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Kleurwedstrijd musical The Wiz - Con Brio

Beste ouder/verzorger,

De Oosterhoutse musicalvereniging Con Brio is al hard bezig aan de laatste voorbereidingen van de volgende productie. Dit jaar speelt zij de musical ‘The Wiz’ in theater de Bussel op 12, 13 en 14 oktober. U kent ons wellicht van onze vorige producties zoals Shrek, De betovering van Belle en het Beest of De wereld rond in 80 dagen.
Ook dit jaar houden we weer een fantastische kleurwedstrijd voor alle basisscholen van Deltaonderwijs en Dongen en jullie mogen dus ook meedoen!

Klik hier voor de kleurplaat. We hebben ervoor gekozen om hem op deze wijze te verspreiden. De bedoeling is om hem zelf uit te printen en door uw kind(eren) te laten inkleuren. Uw kind(eren) kunnen hem op school inleveren. Lukt het niet om hem te printen, kunt u het wellicht aan school vragen, of u kunt een exemplaar halen in de Bussel bij het VVV.
Alle basisschoolleerlingen krijgen de kans vrijkaartjes te winnen voor onze musicalproductie ‘The Wiz’. 

Wanneer uw kind(eren) hem prachtig ingekleurd heeft moet hij uiterlijk donderdag 13 september op school ingeleverd zijn. Maandag 17 september worden de kleurplaten dan weer door een lid van onze musicalvereniging opgehaald bij de verschillende scholen.


Meer informatie over onze vereniging kunt u vinden op onze website www.musical-conbrio.nl

Met vriendelijke groet,

Musicalvereniging Con Brio
Media
  • The Wiz