Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Eerste Communie

Eerste Communie in 2020
Catharinaparochie Oosterhout

Wil je graag je volgend jaar je Eerste Communie doen? Dat kan op zondag 7 juni 2020 in Basiliek St. Jan in Oosterhout.

De keuze om je kind(eren) communie te laten doen is in deze tijd niet meer vanzelfsprekend. Als ouders maak je, net als bij de doop, een bewuste keuze om je kind(eren) een kans te geven om een vriendschapsband met Jezus op te bouwen, om zich thuis te voelen in de kerk en om als gezin verder te groeien in het katholieke geloof. Als parochiegemeenschap zijn we daar blij mee. Daarom nodigen we graag de ouders/verzorgers van kinderen van groep 4 uit om zich op te geven.

Het inschrijfformulier kan worden gedownload via www.catharina-parochie.nl
Op de website vindt u meer informatie.

Het compleet ingevulde formulier ontvangen wij graag vóór 21 december in de brievenbus van het parochiesecretariaat Markt 17 in Oosterhout of u via info@catharina-parochie.nl

De kinderen en hun ouders/verzorgers volgen samen een stappenplan om kennis te maken met de verhalen en rituelen binnen het geloof.

Natuurlijk vinden wij het vanzelfsprekend dat uw kind en/of de ouders aan alle activiteiten meedoen. Bij de inschrijving ontvangt u van ons uitgebreide informatie met alle data en activiteiten rond de voorbereiding van de Eerste Communie.

Als u nog vragen heeft kunt u bellen met het secretariaat 0162-432339 (doorgaans tussen 9.00 en 12.00 uur).De stuurgroep Eerste Communie, Catharinaparochie Oosterhout.

Media
  • Eerste Communie